steun 3voor12
3voor12 Rotterdam

Gratis Rock'N'Ramps combineert skaten met Jaya The Cat, Drunken Dolly, Skarnival en meer in Vlaardingen

Zaterdag 10 augustus in Vlaardingen met Straightline, Destructive Penguins, Screw Houston en TNT Radio DJ’s

Rock'N'Ramps is terug na een stilte van vijf jaar in het Oranjepark in Vlaardingen. Met Jaya The Cat, Drunken Dolly, Ploegendienst, Destructive Penguins, Straightline, Skarnival en Screw Houston liegt de muziekline-up er niet om.

Naast muziek kan er natuurlijk ook geskatet worden tijdens Rock’n Ramps op de skatebaan die zich op het festivalterrein bevindt. Zo worden er demo’s, clinic’s en wedstrijden voor skateboarding, BMX, longboards en freerunning georganiseerd. De clinics zijn onder voorbehoud vanwege het feit dat er genoeg aanmeldingen moeten zijn voordat deze van start gaan. Alle clinic’s hebben een leeftijdsgrens van acht jaar of ouder.

Openbaar Vervoer

De Kroepoekfabriek en festivals in Vlaardingen zijn al sinds 2017 minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De Hoeksche Lijn zou in september 2017 gaan rijden. Door allerlei vertragingingen bij de software.

'Of de Hoekse Lijn dit jaar nog gaat rijden durft projectmanager Sipke van der Linden nog niet met zekerheid te zeggen' 

Van der Linden: “Bij een ‘normale’ metro rijd je van station naar station, zonder kruisend verkeer. Dan heb je aan een general application genoeg. Op deze route liggen negen overwegen en twee overpaden, rijdt zowel goederen- als personenvervoer en er liggen ook nog twee spoorbruggen in het traject.

Meer informatie

Aanvang: 12:00 uur | Eindtijd 23:00 uur

Rock'N'Ramps raadt aan om met het openbaar vervoer te komen. RET buslijn 713, halte Verploegh Chasséplein.

Event

Facebook

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam