3voor12 Radio maandag 29 april 2019

Fil Bo Riva speelt live en het Niet Te Missen Uur

Hij werd geboren in Italië, waar zijn liefde voor muziek ontstond dankzij een aantal muzikale buren, en zijn tante die hem gitaar en piano leerde spelen. Op zijn 10e schreef Filippo Bonamici al zijn eerste nummer, later verhuisde hij naar Dublin waar hij in een internaat woonde, om vervolgens in Berlijn neer te strijken voor zijn studie en samen met gitarist Felix A. Remm, het muziekproject Fil Bo Riva te vormen. Je kunt dus met recht zeggen dat de muzikale act in 3voor12 Radio een echte Europese samensmelting is met invloeden uit allerlei windrichtingen. Eerder stonden ze al op Best Kept Secret, Eurosonic en toerden ze mee als support-act met o.a. Milky Chance en Joan As Police Woman en in deze uitzending hoor je hun mooie livesessie met muziek die balanceert tussen folk en soul. 

Nieuwe muziek volop in de uitzending, want in het Niet Te Missen Uur hoor je onder meer het Indiase equivalent van Tame Impala, old school gitaren en distortion van The Black Keys en een experimentele track van James Blake, die vol zit met synthesizers. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12