Dit zijn dé songs van maart 2018

Met onder andere Anderson. Paak, Parquet Courts en Ronnie Flex

Anderson .Paak - ’Til It’s Over
De video die afgelopen maand verscheen riep behoorlijk wat vragen op. Het acteerdebuut van FKA. Twigs? Een korte film van Spike Jonze? Een reclame van Apple? Het is het allemaal. Maar bovenal een hele goede nieuwe track van Anderson .Paak. 

Parquet Courts - Wide Awake
Damn, Parquet Courts heeft de boel even omgegooid. De band uit New York heeft op 'Wide Awake' hun punkhooks laten fieren en vervangen door funk, met zelfs een portie cowbells erbij. Een track die onze vinger tussen het dansen door steeds naar de repeat-knop lokt.   

Sunflower Bean – Twentytwo
Sunflower Bean is het drietal Julia Cumming, Nick Kivlen en Jacob Faber: allemaal 22 jaar oud. Volgens henzelf de leeftijd dat je echt volwassen bent. Onafhankelijk, geconfronteerd met de wereld waarin je leeft en meer van dat moeilijke gedoe. En dat is  precies waar ‘Twentytwo’ over gaat.

Ronnie Flex - Non Stop
Ronnie Flex is nooit ver verwijderd van zijn notitieblok waar hij de ene hit na de andere neerkrabbelt. Zijn mixtape Nori staat er weer vol mee. In een halfuur transformeert hij in een trapgod. Op deze emo R&B-traptune probeert Flex de liefde te verklaren aan een meisje, al gaat hem dat dit keer niet zo goed af.

Kölsch - Left Eye Left
Eigenlijk werd dit nummer werd geschreven voor Kölschs meest recente album,1989. Maar de Deense producer kampte met een klein luxeprobleem: hij had veel te tracks, waardoor ‘Left Eye Left’ de eindstreep niet haalde. Gelukkig heeft hij besloten hem alsnog uit te brengen. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12