3voor12 Radio donderdag 18 april 2019

Multi-instrumentalist Georgia speelt live en Satori's DJ Shortlist

Al op jonge leeftijd kwam Georgia in contact met muziek; haar eerste muzikale stappen zette ze met het spelen van de gitaar voor de televisie. Niet veel later -rond haar zevende- begon ze met de drums. Dat muziek in haar bloed zit is wel duidelijk, want haar vader is niemand minder dan Leftfield’s Neil Barnes. Dat ze uiteindelijk terecht zou komen in de muziekwereld was niet vanzelfsprekend, want in een interview met The Guardian vertelt ze over hoe ze op haar achtste werd gescout door QPR. Uiteindelijk kwam haar voetbalcarrière door een samenloop van omstandigheden ten einde. 

Georgia’s debuutalbum ‘Georgia’ kwam in 2015 uit en inmiddels is ze klaar met haar nieuwe album. Wanneer die uitkomt is nog even afwachten, maar wij zijn in ieder geval al enthousiast over haar laatste single ‘About Work The Dancefloor’, die je regelmatig voorbij hoort komen. Vanavond hoor je de Londense multi-instrumentalist live. 

Dit weekend wordt het festivalseizoen met een knal geopend, met onder meer Motel Mozaïque in Rotterdam en DGTL op de NDSM werf in Amsterdam. De line-up van DGTL is in ieder geval weer top met acts als Bicep, Carista, Dixon, Disclosure en Satori. Als je van bezwerende live elektronica houdt, met flink wat invloeden uit o.a. het Midden-Oosten, dan moet je zeker even je radio harder zetten voor Satori’s DJ Shortlist. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12