Deze toffe Spotifyplaylist-stories zonden jullie in

Een lang liefdesverhaal en twee komische kortjes

De laatste weken is er een nieuwe afspeellijstentrend. Ze worden niet meer alleen gebruikt om muziek mee te luisteren, maar ook om een verhaal mee te maken. We vroegen aan jullie om de leukste Spotify-stories met ons te delen en daar hebben we deze toffe inzendingen uit geselecteerd.

3voor12-lezer Tom van den Elzen stuurde deze playlist in. En dat is een lange. De meeste Spotify-stories hebben zo'n tien nummers, maar deze heeft een dikke twee uur aan muziek. In dit liefdesgedicht staan bijvoorbeeld tracks van Daft Punk, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age.

Jesse Boeijenga gooide het over een andere boeg en stuurde een sneer naar F1-coureur Sebastian Vettel in. Zijn we aan het racen of pingpongen, joh? Ook Ties Nollen ging voor een minder serieus playlistverhaal met Nederlandstalige zuipnummers. Deze twee kun je hiernaast zien.

Gebruik jij playlists gewoon waarvoor ze bedoeld zijn? Op het Spotify-account van 3voor12 staan er genoeg en d'r komen steeds nieuwe bij. Bijvoorbeeld: De 20 beste albumtracks van 1997, Awakenings top 100 en Female Hiphop.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12