Dit zijn de leukste Spotifyplaylist-verhalen

Deel jouw leukste Spotify-story met ons en word gepubliceerd!

Afspeellijsten worden normaal gesproken gebruikt voor het ontdekken van nieuwe muziek of om te luisteren naar al je favoriete nummers, maar de laatste tijd duiken er playlists op die een andere bedoeling hebben. De namen van de tracks vormen namelijk een soort brief.

Ene Hannah Woodley heeft deze nieuwe manier van schrijven ontdekt. Met deze playlist vertelt ze haar gevoelens naar iemand met wie ze datet. Met o.a. nummers van Kendrick Lamar, EDEN en The Backstreet Boys schrijft ze dit: 'I kinda like you and I wanted to tell you. You might not feel the same and that is okay but I thought you should know. If you don't feel it I still wannabe friends. I am corny.'

Aandoenlijk, zo'n liefdesverklaring. Maar het kan ook anders. Kirsten Titus dumpte namelijk een jongen via een afspeellijst. 'Do you still want to kiss me because I am kinda lovin someone else but we can still be friends'. Ze kreeg een andere afspeellijst met één nummer als reactie: STFU.

Veel mensen zien de humor er wel van in en gaan zelf aan de slag met ludieke, korte Spotifyverhalen. Nic Sampson maakte er een om seks op te hebben met een bijzondere plottwist en d'r duiken ook enigzins lugubere op. Als je twee kogels zou hebben en in een kamer met Bin Laden, Hitler en Toby van The Office zou zitten, wie schiet je dan...? Het antwoord vind je in de foto's.

Heb jij ook zo'n leuke Spotify-story? Deel het met ons op Facebook! We zoeken de leukste uit en plaatsen ze deze week op onze site.

 

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12