Kijk terug: Rae Sremmurd live op Woo Hah! 2017

Beatleswaardige hysterie en een hoop gesneuvelde ananassen

Even een moment stilte voor de ananassen en trommelvliezen die tijdens de show van Rae Sremmurd op Woo Hah! gesneuveld zijn. Het duo achter 'Bad & Boujee' veroorzaakte totale hysterie op het veld, inclusief gillen, tranen, flauwvallen, en telefoons die door de lucht vliegen hopend op een selfie met Swae Lee of Slim Jimmy.

En dan waren er nog de ananassen en champagneflessen die het op het podium moesten ontgelden: terwijl Swae Lee het zoveelste stuk tropisch fruit kapot smijt, zet Jimmy zijn tanden in een champagnekurk. Een en al chaos dus, en begrijpelijk voor het duo achter monsterhits als 'No Flex Zone' en 'Bad & Boujee'.

Wil je de madness meemaken? Je kunt de show nu online terugkijken. Het verslag van de beste dag die we ooit op Woo Hah! meemaakten lees je hier.

Om je de winter door te helpen deelt 3voor12 tot het eind van het jaar elke dag een opname van de mooiste live-momenten en de vetste festivalshows en concerten van 2017. Hier vind je ze allemaal op een rijtje, met shows van o.a. Radiohead, Biffy Clyro en Run The Jewels.

Nog meer liveshows terug zien? Ons overvolle archief vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12