10 jaar 3voor12 Zeeland, dat moet gevierd worden. Vrijdag 1 februari staan er drie bands in 't Beest om het jubileum luister bij te zetten. Wij stellen de acts aan u voor.

Altobelli

De crème de la crème van de Zeeuwse alternative rock. Altobelli’s allereerste optreden eind 2017 was meteen de release van hun boeiende album ‘The Needle’, sindsdien speelden ze in de grote zaal van Paradiso en stonden in een tot de nok toe gevulde Kapel op Vestrock. Dikke alternative rock, een vleug postpop en soms een kleine echo van de grungy jaren 90.

Treehook

Uit de klei getrokken noiserock met ballen. Treehook was op Klomppop 2017 dé onverwachte ontdekking, in 2018 keerden ze terug voor een heldenrondje, lieten ze Kaffee 't Hof tot een kookpunt brengen en in 2019 staat alweer hun tweede album gepland. Treehook gaat van noise naar grunge en punk en soms, heel soms een beetje experimentele jazz. Comfortzones komen niet voor in de vocabulaire van de band want de band verlaat vrijwel altijd het podium om op een halve armlengte van je neus op de drums te timmeren en snaren te breken. Zorg voor een dubbele laag oordoppen.

Treehook

AAD

Na het vergaan van Sunra en Jimmy Dumbell is Adriaan van den Berg solo gegaan. AAD heeft dit jaar meteen zijn goede voornemen waar gemaakt: op 1 januari kwam zijn debuutalbum ‘Tales from the Dirthouse’ uit. Met invloeden uit de indie- en progressieve rock gaat dit hét jaar worden voor AAD.

AAD

10 jaar 3voor12 Zeeland met Altobelli, Treehook en AAD

Vrijdag1 februari in 't Beest te Goes 
Aanvang: 20.30 uur.  Entree: 8 euro.