3voor12 Utrecht

Elevator Sessions 2017 presenteert 19 nieuwe namen

Gallowstreet, The Royal Engineers, FOES en 16 andere acts spelen in en rond Tuindorp-West Complex

Vaste lezers van onze site weten dat Elevator Sessions na een eenmalig uitstapje naar de Stadstuin is teruggekeerd naar de locatie waar het ooit allemaal begon: het Tuindorp-West Complex. Zoals de naam al doet vermoeden biedt het gratis toegankelijke festival zijn artiesten een relatief ongebruikelijk podium: een lift. Naast de intieme lift-sessies zijn er twee buitenpodia en wordt er ook in de hallen van de flats geprogrammeerd.

Medio februari maakte het festival de eerste 15 namen voor de zevende editie bekend en vandaag worden nog eens 19 namen aan de line-up toegevoegd. Gallowstreet sluit op vrijdag 9 juni het hoofdpodium af en daarnaast zijn The Royal Engineers, Jason Waterfalls, Scooter Roy and the Hitmachine, Dr Justice & The Smooth Operators, BEAUX, Jibber Jabber & The Jams, Tempodooloo, Merlin John, Wouter Marijne, Amado Hogewoning, Lieke Dijkstra, Twin Waves, Richard Seba, Anke Timmer, Sascha Elisa en Sean Gascoigne bekendgemaakt. Met de trashpopband FOES en hiphop-duo Bon Sjef & Phill Ballins komen er ook twee acts die op 5 mei op het Bevrijdingsfestival in Utrecht staan.

Elevator Sessions kijkt vooral naar lokale artiesten en producten. Van de 34 tot nu toe aangekondigde namen komt circa driekwart uit Utrecht en daarnaast werkt het festival samen met Utrechtse bierbrouwers en het Amersfoorts/Utrechtse Postulart Music.

Te zien: Elevator Sessions 2017, vrijdag 9 juni 2017 @ Studentencomplex Tuindorp-West

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12