3voor12 Utrecht

EKKO en The Village organiseren derde editie Woodlum Festival

Eerste artiesten aangekondigd

Na een pauze van twee jaar keert Woodlum festival in 2018 terug. Op zaterdag 26 mei vindt de derde editie plaats van dit intieme festival voor liefhebbers van americana, donkere folk en country. Molenerf de Ster in Lombok vormt opnieuw het decor voor het festival.

Net als de succesvolle edities in 2014 en 2015 wordt Woodlum georganiseerd door poppodium EKKO en koffiezaak The Village Coffee & Music. Beide partijen bestendigen daarmee nog maar eens de verschillende samenwerkingen die ze al hebben: van bands die ‘s middags een set in The Village doen en ‘s avonds een volledige show in EKKO spelen, tot aan dansnachten zoals een oudjaarsavond in Stranger Things-thema.

Op Woodlum Festival hoor je rauwe muziek die zijn oorsprong vindt in americana en roots, maar daar wel een eigenzinnige invulling aan geeft. De volgende artiesten zijn vandaag bevestigd: King Dude, Of The Wand and The Moon, Bror Gunnar Jansson, The Grand East, The Folk Road Show, The Dark Red Seed, Jenny Berkel & Ryan Boldt en Douwe Dijkstra & de Sneue Vertoning. Later volgen nog meer bevestigingen. Op het terrein van Molen de Ster komen twee podia voor de optredende acts: de intieme ruimte in de molen zelf en de open plek op het veld.

Kaarten voor Woodlum gaan donderdag 15 maart 2018 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar aan de bar van The Village en online via EKKO.nl en Woodlum.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12