Op donderdag 20 april presenteren we weer drie getalenteerde acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Deze editie zie je Parisian Night Suit (Blue-eyed soul/funk), de Boulevard (Nederlandstalige hiphopband) en Julia Sole (alternatieve rock). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 20 april 2023 naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Parisian Night Suit

Parisian Night Suit is het soloproject van Jeroen Reek, de zanger van Iguana Death Cult, waarin hij een eigen mix van blue-eyed soul, vintage funk en eighties synth pop verkent. Zijn nummers zijn veelal slepend en langzaam, met een zware stem die zingt over dieptepunten en de ironie des levens, gezien vanuit een humoristisch oogpunt. Parisian Night Suit neemt je mee op de achterbank tijdens een nachtelijke autorit in slow-motion door een onbekende stad.

de Boulevard

De zevenkoppige hiphopband de Boulevard is ontstaan in Utrecht in een tijd waarin samen zijn niet meer vanzelfsprekend was. Met hun Nederlandstalige hiphop, smerige funk en maatschappijkritische teksten willen ze het gevoel van samen zijn op een dansbare manier doorgeven. Het contrast tussen uitgebrachte releases is groot en dat is nou precíes waar de band voor staat; een boulevard heeft immers vele zijstraten.

Julia Sole

Het gemaskerde alter ego Julia Sole komt tot leven op het podium. Met haar melancholische alternatieve rockmuziek, intense gitaren en live-gemaakte visuals, creëert ze een metaforische wereld waarin ze zware thema's als verdwalen in je hoofd, angsten en verlies bespreekt. Met haar prikkelende en gedetailleerde muziek biedt ze de soundtrack om die negatieve gedachten los te laten en een heldere geest te inspireren.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht april met Parisian Night Suit, de Boulevard en Julia Sole, donderdag 20 april 2023 @ dB’s, 20.30 uur. Tickets via de website van dB’s.