Op donderdag 27 februari is het weer tijd voor onze maandelijkse showcase-avond Club 3voor12 Utrecht. In de zaal van dB’s presenteren we drie veeblelovende acts uit de regio. Deze keer krijg je een intense combinatie van synthpunk en wave door Daisy Daisy, eigenzinnige, verhalende nummers van Mevrouw Tamara en komt COLLIGNON met een mix van akoestische en elektronische instrumenten, beïnvloed door Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Arabische muziek. We beginnen om 20.30 uur en de entree is gratis.

Daisy Daisy

''Gary Numan on speed scubadiving on stage.''. Zo omschrijft het Utrechtse Daisy Daisy de intense combinatie van synthpunk en wave. En dat belooft wat! Met synths, elektrische gitaren en drumcomputers wordt terug gegrepen naar helden uit de jaren '80 zoals The Fall en Fad Gadget. In één jaar werden Le Mini Who, Red Light Radio en Eurosonic al veroverd. Nu is dB's aan de beurt voor een zweterige combinatie van elektronische muziek en old skool punk vibes.

Mevrouw Tamara

Mevrouw Tamara maakt eigenzinnige, verhalende muziek. Haar oprechte, breekbare maar soms ook kritische teksten laten je nadenken over het leven dat ineens onalledaags lijkt. Vorig jaar in december bracht ze het nieuwe album 'In Je Hoofd' uit dat vele mooie recensies ontving Tijdens de Club komt ze haar mooie liedjes solo ten gehore brengen.

COLLIGNON

Nadat Jori Collignon vijftien jaar de hele wereld heeft gezien met bands als SKIP & DIE, Nobody Beats The Drum en C-Mon & Kypski is er nu het soloproject COLLIGNON. Een mix van akoestische en elektronische instrumenten beïnvloed door Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Arabische muziek. Verwacht een luide en gepassioneerde show met opgevoerde gitaarversterkers en live improvisatie.