Nieuwe videoclip voor John Coffey: ‘Dirt & Stones’ Nieuwe videoclip voor John Coffey: ‘Dirt & Stones’

3voor12/Utrecht presenteert punkrockers op Bevrijdingsfestival Utrecht

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto: Joost Slijkoort

Nieuwe videoclip voor John Coffey: ‘Dirt & Stones’

3voor12/Utrecht presenteert punkrockers op Bevrijdingsfestival Utrecht

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto: Joost Slijkoort ,

‘Dirt & Stones’ is de nieuwe video van John Coffey. Het is de derde single van het in september 2012 verschenen album Bright Companions. De Utrechtse punkrockers wonnen afgelopen december een 3voor12/Utrecht Award als beste Utrechtse live-act, waarbij de jury opmerkte: “Deze winnaar is een live-band pur sang. Afgelopen jaar hebben ze een sterk album uitgebracht maar met elke live-show gaan ze daar nog drie keer overheen.” Die ijzersterke live-reputatie heeft de band sindsdien alleen nog maar versterkt met spraakmakende shows op onder andere Noorderslag en Paaspop. We zijn dan ook trots om John Coffey op 5 mei te mogen presenteren op Bevrijdingsfestival Utrecht.

De video is geregisseerd door Jefta Varwijk in samenwerking met Richard van Luttikhuizen, de bassist van John Coffey. ‘Dirt & Stones’ verschijnt op 20 april ook als gelimiteerde 7” op goudkleurig vinyl in het kader van Record Store Day, met op de b-kant het niet eerder verschenen nummer ‘Dancer! Dancer!’.

Noot van de band: “Tijdens het schieten van de clip zijn geen ernstige verwondingen ontstaan, behalve dan wat kapotte tuinartikelen, een tweetal verzwikte enkels en wat krassen ten gevolge van de bevroren modder…”. Die show op 5 mei zit dus wel goed.
 

Te zien: John Coffey bij Bevrijdingsfestival Utrecht, zondag 5 mei 2013 @ Park Transwijk, Utrecht  

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht