Winnen!

Win kaarten voor de Grote Demo-show van Roosbeef

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto: Tom Roelofs ,

Binnenkort geeft Roosbeef een speciale try-out van de Grote Demo-show in onze eigen Tivoli de Helling. Om met de woorden van zangeres en comoponiste Roos Rebergen te spreken: "Er zijn maar heeeel weinig kaarten, want het is met stoelen en zitten". Guess What? 3voor12/Utrecht geeft deze week zomaar 2x2 kaarten weg!

Roosbeef, de band rondom Roos Rebergen, komt een jaar na het verschijnen van hun tweede album met een nieuwe EP en een bijzondere theatershow. In De Grote Demo-Show laat de band ons getuige zijn van het ontstaan van een aantal liedjes van hun twee cd's "Omdat ik dat wil" en "Ze Willen Je Hond Wel Aaien Maar Niet Met Je Praten". De tour gaat in oktober van start, maar Tivoli de Helling krijgt in september al een voorproefje te zien van deze show.

De band gaat tijdens de Grote Demo-show terug naar het ontstaan van een aantal liedjes van hun twee cd's "Omdat ik dat wil" en "Ze Willen Je Hond Wel Aaien Maar Niet Met Je Praten". Naakt en onaf, ongepolijst, vaak klein en toch rauw. Een piano, een gitaar, iets uitproberen, je eerste demo opnemen, heel veel stemmen in en om je hoofd, het vormt het decor van deze gluurpartij. Jullie zijn de vliegjes op de muur, zij geven zich bloot.

Wil jij hier bij zijn? Laat ons weten waarom! Mail vóór maandag 17 september 11.57 uur naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl onder vermelding van ‘Roosbeef'. Vergeet niet je volledige naam te vermelden. Heb je gewonnen, dan krijg je per mail bericht.


Te doen: Prijsvraag winnen voor maandag 17 september 2012 @ 3voor12utrecht.nl