Here, there and everywhere: het Utrechts Uitfeest is overal Here, there and everywhere: het Utrechts Uitfeest is overal

Lilian Hak, My Blue Van, Oh, Brave Wide Eyes en Stillwave laten zich zien aan cultuursnuivers en shopalholics

, Tekst: Iris van Korven / Foto's: Patrick Binnekamp

Here, there and everywhere: het Utrechts Uitfeest is overal

Lilian Hak, My Blue Van, Oh, Brave Wide Eyes en Stillwave laten zich zien aan cultuursnuivers en shopalholics

Tekst: Iris van Korven / Foto's: Patrick Binnekamp ,

Op zondag 2 september opende in Utrecht het nieuwe culturele seizoen in de vorm van het Uitfeest. Onder de slogan ‘Stad in, spot aan’ kon je overal terecht om van het culturele leven te genieten. Gegadigden struinden enthousiast de hele stad af, terwijl de koopzondag ervoor zorgde dat ook veel shoppers even een kijkje namen aan de werf of voor de aardigheid even de Neude opliepen.

Op negentig (!) verschillende locaties kon men deze eerste zondag van september terecht. Om te voorkomen dat je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer zou zien, stond op de website van het Uitfeest al een aantal door de organisatie uitgestippelde routes. Vorige week bestudeerden wij die selecties al uitvoerig, maar we kwamen al snel tot de conclusie dat een echte muziekroute er niet bij stond. Zodoende maakten we die zelf en bezochten we deze zondagmiddag onder meer Café Willem Slok, EKKO en de Kargadoor.

Gezien: Utrechts Uitfeest met onder andere Lilian Hak, Stillwave, My Blue Van, Oh, Brave Wide Eyes en The Secret Love Parade. Zondag 2 september 2012 @ meerdere locaties, Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht