ZONdag op festival In Vervoering met intieme optredens op bijzondere plekken

Dag twee: boten, bakfietsen, treinen, caravans en vouwwagens

Tekst: Mike van Dooyeweert, Amber IJsendoorn en Marc van der Laan / Foto’s: Paul Rosenberg, Edward Bos en David Eerdmans ,

Dag twee van festival In Vervoering verschilde qua weer hemelsbreed met dag een. In plaats van hoosbuien was er nu volop zon met hier en daar wat wolken en een enkel druppeltje regen. Bekijk het fotoverslag van een warme, lome zondagmiddag in Park Lepelenburg.

Dag twee: boten, bakfietsen, treinen, caravans en vouwwagens

Dag twee van festival In Vervoering verschilde qua weer hemelsbreed met dag een. In plaats van hoosbuien was er nu volop zon met hier en daar wat wolken en een enkel druppeltje regen. Een beloning voor de bezoekers die de ontberingen op zaterdag hebben doorstaan. Muzikaal was het net als op de zaterdag dik in orde. Naast optredens op de Mississippi-stage en voor de Paradiso-vouwwagen waren er nu ook speciale akoestische sessies in de 3VOOR12/Utrecht-caravan en het Spoorwegmuseum. Video-opnames van die sessies verschijnen in de loop van de week op de site. Bekijk het fotoverslag van een warme, lome zondagmiddag in Park Lepelenburg.

Gezien: festival In Vervoering, zondag 7 augustus 2011 @ Park Lepelenburg, Utrecht