Nummers van Anne Soldaat krijgen gloedvolle uitvoering bij Onder Invloed Live Nummers van Anne Soldaat krijgen gloedvolle uitvoering bij Onder Invloed Live

Tim Knol maakt reputatie van veelbelovend singer-songwriter waar

, Tekst: Bart Schalkwijk en Marc van der Laan Foto’s: Bart Schalkwijk

Nummers van Anne Soldaat krijgen gloedvolle uitvoering bij Onder Invloed Live

Tim Knol maakt reputatie van veelbelovend singer-songwriter waar

Tekst: Bart Schalkwijk en Marc van der Laan Foto’s: Bart Schalkwijk ,

Ondanks het warme weer zochten meer dan 70 mensen het nog warmere U Rock! Café op voor de laatste Onder Invloed Live van het seizoen. Daar speelden Tim Knol en Anne Soldaat eigen werk en mooie, soms verrassende covers van artiesten die hen beïnvloed hebben.

Tim Knol maakt reputatie van veelbelovend singer-songwriter waar

Afgelopen woensdag stond U Rock! Café afgeladen vol voor de laatste Onder Invloed Live voor de zomer. Dat zoveel mensen de moeite hadden genomen om ondanks het warme weer het nog warmere café op te zoeken had te maken met de beide acts van die avond, Tim Knol en Anne Soldaat. Soldaat heeft net een nieuw, veelgeprezen album afgeleverd. Knol heeft haast vanuit het niets een plek ingenomen als één van de meest veelbelovende singer-songwriters in Nederland.

In lijn met het concept van Onder Invloed Live speelden beiden een set die bestond uit covers van artiesten die hen beïnvloed hebben en uit eigen werk. In de keuze van de covers viel vooral op dat singer-songwriters (zo zou je Soldaat immers ook kunnen zien) blijkbaar vooral beïnvloed zijn door andere singer-songwriters. En voor wie er vanavond niet bij kon zijn: houd de site van Onder Invloed in de gaten. Daar zullen de opnamen van vanavond op enig moment op verschijnen.

Gezien: Onder Invloed Live, met Tim Knol en Anne Soldaat, woensdag 24 juni 2009 @ U Rock! Café. 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht