Leon Giesen doet Utracks aan Leon Giesen doet Utracks aan

Mondo Leone komt laaste uitzending van dit seizoen opluisteren

, Tekst: Redactie Utracks

Leon Giesen doet Utracks aan

Mondo Leone komt laaste uitzending van dit seizoen opluisteren

Tekst: Redactie Utracks ,

Voordat het voltallige Utracks-team gaat genieten van twee maanden welverdiende vakantie, is het nog eenmaal tijd om te schitteren en wel met een bijzondere gast. Op 24 juni doet Leon Giesen (Mondo Leone) de studio van Utracks aan. Ook besteden we aandacht aan de finale van IJsselpop en begeven we ons zowaar op het terrein van de riooljournalistiek.

Mondo Leone komt laaste uitzending van dit seizoen opluisteren

2009 was het jaar waarin het Singer-Songwriter Momentje van Utracks geïntroduceerd werd. Al menig beginnend singer-songwriter heeft in de show zijn/haar minutes of fame mogen beleven. Een gevestigde singer-songwriter mag de laatste uitzending van het seizoen afsluiten.

Leon Giesen was ooit de bassist van de Nederpopband Toontje Lager. Vandaag de dag treedt hij in theaters op als filmmaker, muzikant en verhalenverteller onder de naam Mondo Leone. De Limburger woont tegenwoordig in Utrecht. Alle reden voor Utracks dus om hem uit te nodigen voor de uitzending van 24 juni. Leon zal een viertal nummers live en akoestisch spelen en natuurlijk voelen Sebastiaan en Mike hem ook aan de tand.

Metalband Ametheon is doorgedrongen tot de laatste finale voor het IJsselpop Festival. Vier bands strijden op 26 juni om de laatste twee plaatsen op het podium tijdens het IJsselsteinse festival. Een afvaardiging van Ametheon staat ons telefonisch te woord.

Dan is er aandacht voor een bijzonder project. Van 18 tot en met 21 juli vindt er een ‘open podium’ plaats…. vanuit het riool. Iedereen krijgt de kans om geluidsbestanden te laten klinken uit de afvoerputten in de Utrechtse Zadelstraat. Hoe dat zit? Je hoort er hoe dan ook meer over.

In het tweede uur zijn de heren van Beep! Beep! Radio natuurlijk weer present en tijdens het derde uur buigt een deskundig panel zich onder leiding van Anne Broekman over de nieuwste Utrechtse demo’s en andere releases.

Utracks gaat op vakantie! In september worden de uitzendingen weer hervat. Stay tuned!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht