Zorgenloos genieten van zon, muziek en je biertje Zorgenloos genieten van zon, muziek en je biertje

Utrecht goed vertegenwoordigd op In Vervoering

, Tekst: Kevin Kosterman

Zorgenloos genieten van zon, muziek en je biertje

Utrecht goed vertegenwoordigd op In Vervoering

Tekst: Kevin Kosterman ,

Onder andere Kismet, Most Unpleasant Men, Joosk, Tududuh, maar natuurlijk ook vele anderen maken acte de présence op festival In Vervoering.

Utrecht goed vertegenwoordigd op In Vervoering

Als bezoeker van 3voor12/Utrecht ben je natuurlijk altijd benieuwd naar de laatste info over jouw favoriete bandjes uit de regio! Je houdt van muziek, optredens en ondertussen lekker in het gras hangen met een hapje en een drankje. Als je nu instemmend ja knikt, is ‘In Vervoering’ wellicht wat voor jou. 

Eind augustus is het natuurlijk nog mooi weer, dus in het gras hangen kan dan zeker. De toegang tot het festivalterrein is gratis en alle bands op het hoofdpodium hoef je dan ook niet te missen. Alleen wanneer je naar een van de andere podia wil, of als je zin hebt in een hapje of drankje, dan moet je de knip trekken. 

Aan bands uit de regio is er ook geen gebrek: Kismet, Most Unpleasant Men, Joosk, Tududuh, maar ook vele anderen staan op je te wachten op 29 augustus op het Burgermeester Brouwerplantsoen in Amersfoort en een dagje later in park Lepelenburg in Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht