Biton Open Air Festival ook dit jaar een groot succes Biton Open Air Festival ook dit jaar een groot succes

DS-10 Dominator eindelijk gestrikt

, Tekst: Mike van Dooyeweert / Foto's: Jorrit Montijn en Lukas Vermeer

Biton Open Air Festival ook dit jaar een groot succes

DS-10 Dominator eindelijk gestrikt

Tekst: Mike van Dooyeweert / Foto's: Jorrit Montijn en Lukas Vermeer ,

Ook dit jaar programmeerde studentenvereniging Biton weer diverse bands in het kader van Biton Open Air. De programmering voelt aan als een ware climax, eindigend in een optreden van Marock&Roll, de terechte winnaars van Clash Of The Titans.

DS-10 Dominator eindelijk gestrikt

Misschien komt het doordat Biton de buren van Unitas de loef wil afsteken, maar de studentenvereniging heeft erg goede namen weten binnen te halen voor het Biton Open Air festival. 

Ook dit jaar vindt dit festival weer plaats in de Biton-zaal en op het veld voor de deur. Het cliché 'jong en oud...' kan in de kast blijven: het is vooral jong dat afkwam op Biton Open Air. Ook niet zo gek voor een evenement dat samenvalt met de Utrechtse Introductietijd...

Gezien: Biton Open Air, met The Art of Movement, DS-10 Dominator, Stampede, Man Made Ivory, Natureboy, Electric Alley Cat en Marock&Roll, woensdag 12 augustus 2009 @ Vereniging B.I.T.O.N.

Op Flickr zijn, onder de Creative Commons BY-NC-SA 2.0 licentie, meer Biton Open Air-foto's beschikbaar van Jorrit Montijn en Lukas Vermeer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht