Videointerview met Bram de Wijs: "We willen het nog serieuzer aan gaan pakken" Videointerview met Bram de Wijs: "We willen het nog serieuzer aan gaan pakken"

Over dode bands, soloproject Impossible Situations en hagelslag

, Zelda van Laar,

Videointerview met Bram de Wijs: "We willen het nog serieuzer aan gaan pakken"

Over dode bands, soloproject Impossible Situations en hagelslag

Zelda van Laar, ,

Bram de Wijs is een druk man. Hij is net afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten en is onder andere drummer van de band Only Seven Left. Daarnaast is hij zeer actief met zijn eigen label: Stuck In A Day, en dan is er natuurlijk nog zijn soloproject Impossible Situations. Zelda van Laar nam haar camera mee en sprak hem over zijn plannen, Wagtale en de toekomst van Impossible Situations.

Over dode bands, soloproject Impossible Situations en hagelslag

Bram de Wijs is een druk man. Hij is net afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten en is onder andere drummer van de band Only Seven Left. Daarnaast is hij zeer actief met zijn eigen label: Stuck In A Day, en dan is er natuurlijk nog zijn soloproject Impossible Situations. Zelda van Laar nam haar camera mee en sprak hem over zijn plannen, Wagtale en de toekomst van Impossible Situations. Bekijk het interview via de link aan de rechterkant van het scherm.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht