3VOOR12/Utrecht geeft weg: literair-muzikale dubbelslag van Utrechtse makelij! 3VOOR12/Utrecht geeft weg: literair-muzikale dubbelslag van Utrechtse makelij!

Win nu Ingmar Heytze’s gesigneerde ‘Scooterdagboek’, een exclusieve single met ook Spinvis plus een geheim extraatje!

, Sven Schlijper,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: literair-muzikale dubbelslag van Utrechtse makelij!

Win nu Ingmar Heytze’s gesigneerde ‘Scooterdagboek’, een exclusieve single met ook Spinvis plus een geheim extraatje!

Sven Schlijper, ,

Ingmar Heytze’s nieuwste boek ‘Scooterdagboek’ inspireerde Louis Gauthier tot ‘Verder Kijken’. Gauthier, Heytze én Spinvis maakten van deze cd-single een kleinood voor de echte liefhebber. Win nu één van slechts 250, drievoudig gesigneerde, singles. Met als bonus een gesigneerd ‘Scooterdagboek’ om dit literair-muzikale tweeluik te completeren.

Win nu Ingmar Heytze’s gesigneerde ‘Scooterdagboek’, een exclusieve single met ook Spinvis plus een geheim extraatje!

De Utrechtse dichter Ingmar Heytze bracht onlangs zijn ‘Scooterdagboek’ uit; een verzameling fragmenten die verhalen over zijn 'reiswee'. Al in een vroeg stadium van het wordingsproces van het boek, kreeg Louis Gauthier inspiratie voor een eigen, op het ‘Scooterdagboek’ geënt, product. Uiteindelijk leverde dat ‘Verder Kijken’ op; een samenwerking tussen Gauthier, Heytze en de bekende Nieuwegeinse liedjessmid Spinvis. Deze cd-single, uitgebracht in een oplage van slechts 250 exemplaren, vormt – behalve een poëtische samenvatting van het ‘Scooterdagboek’ – een mooie partner naast het boek. Zeker gezien Gauthier’s aparte en opvallende vormgeving op 7”-formaat die blijkt uit te vouwen tot een poster, gesigneerd door de drie ‘guilty parties’. Een hebbeding kortom, wat vooral beoogt geen parel voor de zwijnen te zijn. 3VOOR12/Utrecht sprak onlangs met Louis Gauthier over ‘Verder Kijken’. Wat eraan vooraf ging, de productie zelf en wat er nog te verwachten is van deze jonge Utrechter lees je in het interview, te bereiken via de link aan de rechterkant. Ingmar Heytze verleende niet alleen zijn (dichtende en voordrachts-) medewerking aan deze single, maar zingt zelf ook maar al te graag. Niet in het openbaar, maar in de veilige omgeving van zijn scooterhelm. Benieuwd naar de persoonlijke hitlijst van de Utrechtse dichter? 3VOOR12/Utrecht kreeg uit de eerste hand zijn ‘Scooterdagboek Songbook’. Volg de link – wederom rechts – en leer meer over zijn laatste boek en de rol die muziek, in het bijzonder zijn helmliederen, daarin spelen. 3VOOR12/Utrecht heeft de hand weten te leggen op een exclusief prijsvraagpakket. Beide kanten van dit literair-muzikale tweeluik zijn namelijk samen te winnen: de ‘Verder Kijken’-single én een gesigneerd exemplaar van het ‘Scooterdagboek’. Bovendien hebben we nog een groot extraatje voor je, maar dat houden we nog even geheim. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de antwoorden op onderstaande vragen vóór maandag 24 oktober 2005 te sturen naar 3VOOR12@zomp.nl. 1. Welk nummer uit Ingmar Heytze’s ‘Scooterdagboek Songbook’ was een Eurovisie Songfestival-winnaar? 2. In ‘Verder Kijken’ horen we hoe Heytze de wereld opnieuw beleeft en hoe hij vecht, in beweging, altijd reizend met zichzelf, maar waar bevindt hij zich in dit nummer (en aan het eind van zijn ‘Scooterdagboek’ nog)? ‘Scooterdagboek’ van Ingmar Heytze is verschenen bij Uitgeverij Podium (ISBN 9057593017). ’Verder Kijken’ van Ingmar Heytze, Louis Gauthier en Spinvis verscheen in eigen beheer in een beperkte oplage van 250 door het trio gesigneerde exemplaren en is te koop bij boekhandel Broese.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht