3VOOR12/Utrecht geeft weg: 2x2 kaarten voor Boemklatsch Utrecht Centraal! 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 2x2 kaarten voor Boemklatsch Utrecht Centraal!

Hiphopevent brengt puikje Utrechtse hiphop op 1 avond samen in Tivoli

, Jacco Hupkens,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 2x2 kaarten voor Boemklatsch Utrecht Centraal!

Hiphopevent brengt puikje Utrechtse hiphop op 1 avond samen in Tivoli

Jacco Hupkens, ,

Het was een mooie avond voor de Utrechtse hiphop, 29 oktober vorig jaar. Tivoli was tot de nok toe gevuld met mensen die kwamen voor een avondje louter Utrechtse waar. De herhaling van Boemklatsch Utrecht Centraal, exact een jaar later, belooft minstens zo spectaculair te worden, met o.a. C-Mon & Kypski, Nobody Beats the Drum en Nicolay. Wil je erbij zijn? Geen probleem: 3VOOR12/Utrecht geeft kaarten weg!

Hiphopevent brengt puikje Utrechtse hiphop op 1 avond samen in Tivoli

Het was een mooie avond voor de Utrechtse hiphop, vrijdagavond 29 oktober vorig jaar. Voor het eerst in de Boemklatsch-geschiedenis was Tivoli tot de nok toe gevuld met mensen die kwamen voor een avondje louter Utrechtse waar: geen grote Amerikaanse act, maar 'gewoon' C-mon & Kypski, Nobody Beats The Drum, Illicit, 6 of your Best Friends, Monotypes en anderen. Zij wisten ruim 1000 man naar binnen te lokken en op een zeven uur durend feestje te trakteren. Alle reden, dus, om dit feest precies een jaar later nog eens dunnetjes over te doen, ditmaal op een zaterdagavond. C-Mon & Kypski en Nobody Beats the Drum zijn er wederom bij, en verder komen Utrechts producerstrots-in-Amerikaanse-hiphopkringen Nicolay en import-Utrechters Master Surreal & Skiggy Rapz hun opwachting maken. En om het geheel niet alleen vermakelijk maar ook educatief te houden doen Kypski en Sjam van NBTD een Clocktaves-workshop, voor alle slaapkamerscratchers die uit dit muziekinstrument van vinyl het maximale willen halen. Reden genoeg dus om deze avond te bezoeken, en 3VOOR12/Utrecht maakt het je wel erg makkelijk door twee sets van twee toegangskaartjes uit te delen. Door het beantwoorden van de volgende vraag maak je kans om twee tickets te winnen: Nicolay is in de VS een veelgevraagd producer maar hier in Nederland is hij relatief onbekend. Waar en wanneer trad hij eigenlijk voor het laatst op in ons land? Mail je antwoord voor a.s. vrijdag naar 3voor12@zomp.nl en je hoort weldra of je gewonnen hebt!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht