Win pretpakketten van Gem + Spider Rico en De Jeugd van Tegenwoordig! Win pretpakketten van Gem + Spider Rico en De Jeugd van Tegenwoordig!

3VOOR12/Utrecht speelt voor digitale Sinterklaas

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

Win pretpakketten van Gem + Spider Rico en De Jeugd van Tegenwoordig!

3VOOR12/Utrecht speelt voor digitale Sinterklaas

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Sinterklaas is weer in het land. Nog enkele nachtjes slapen en het is weer pakjesavond! Maar voor het zover is, vinden er op zaterdagavond, 3-12, nog enkele fijne concerten plaats in de stad, waaromheen 3VOOR12/Utrecht pretpakketten heeft samengesteld. Ofwel: Win kaartjes voor Gem + Spider Rico in EKKO of De Jeugd van Tegenwoordig in De Helling! Plus cd's en vinyl !!

3VOOR12/Utrecht speelt voor digitale Sinterklaas

De Sinterklaastijd is in volle hevigheid losgebarsten. Nog enkele nachtjes slapen en het is weer pakjesavond! Maar voor het zover is, vinden er op zaterdagavond, de welluidende datum 3-12, nog enkele fijne concerten plaats in de stad, waaromheen 3VOOR12/Utrecht pretpakketten heeft samengesteld. In EKKO presenteren Gem en Spider Rico hun exclusieve kerst-split-single, in De Helling blaast De Jeugd van Tegenwoordig het dak eraf. Rondom beide concerten geeft 3VOOR12/Utrecht speciale Sinterklaaspretpakketten weg. Voor Gem en Spider Rico bestaande uit vrijkaarten voor het concert van a.s. zaterdag in EKKO, de bewuste vinyle-single (waarop beide bands twee nummers bijdragen) en de speciaal voor de gelegenheid ontworpen zeefdrukposter. Ook rondom het optreden van De Jeugd van Tegenwoordig heeft de Sint enkele fijne pretpakketjes samengesteld, bestaande uit vrijkaarten voor het concert in de Helling, en een exemplaar van het onlangs verschenen topalbum 'Parels voor de Zwijnen', dat zelfs het Parool noopte tot de woorden: "Een plaat die qua impact alleen te vergelijken is met Three feet high and rising, het monumentale debuut van De La Soul, waarmee de bakens binnen de hiphop werden verzet." "Terwijl de top van de Nederlandstalige hiphop zich steeds meer verliest in goed bedoelde, maar vooral tenenkrommend infantiel geformuleerde, maatschappijkritische rijmelarij (voorlopig dieptepunt: Lange Frans & Baas B: ''Dit is het land van Lange Fransie, het land waarin ik thuiskom na vakansie''), doet de Jeugd niets anders dan keet schoppen, op een buitengewoon aanstekelijke en bij tijd en wijle taalvirtuoze wijze." Met Watskeburt?! nog slechts maar als aanstekelijk begin. Kans maken op een van deze pakketten? Stuur dan voor vrijdagmiddag een mailtje naar de 3VOOR12/Utrecht-redactie -3voor12@zomp.nl-, waarin je jouw pakket naar keuze aangeeft (Gem/Spider Rico of De Jeugd van Tegenwoordig), liefst voorzien van een kleine motivatie. Antwoorden in Sinterklaasrijm op de vraag 'Watskeburt?' zijn uiteraard allerminst verboden! Gem & Spider Rico Zaterdag 3 december 2005 in EKKO, Utrecht Kassa open: 20.00 uur/ aanvang: 20.30 uur/ entree: 10 euro (inclusief vinyl- single) (vvk bij Plato, single aan EKKO-kassa) De Jeugd van Tegenwoordig Zaterdag 3 december 2005 in Tivoli De Helling, Utrecht Kassa open: 20.30 uur/ aanvang: 22.00 uur/ entree: 10 euro (vvk bij Plato, Tivoli en Ticketservice))
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht