Grote namen op hoofdpodium Bevrijdingsfestival maken het feest Grote namen op hoofdpodium Bevrijdingsfestival maken het feest

Ali B trekt grootste massa aan

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

Grote namen op hoofdpodium Bevrijdingsfestival maken het feest

Ali B trekt grootste massa aan

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Met zeker 25.000 bezoekers was het Bevrijdingsfestival Utrecht dit jaar wederom een groot succes. De puliekstrekkers op het hoofdpodium waren Ali B en The Sheer. Ali B trad in de rol van security-manager: "Even serieus, ga een stapje achteruit anders ga ik niet verder."

Ali B trekt grootste massa aan

Niet alleen het Utrecht podium op het Bevrijdingsfestival gaf reden tot juichen. De programmering van het hoofdpodium was divers en doorspekt van aantrekkelijke namen. Voordat Voicst als eerste aantreedt, is het al behoorlijk druk voor het podium; veel zonnestralen zijn er niet nodig om met familie, vrienden en een picknickmand vol bier en wijn aan te treden op het gras van het Griftpark. "Jullie zijn vandaag allemaal hippies", is dus al snel de conclusie van Voicst-bassist Sven, die zelf blootvoets op het podium staat. Vanaf dat moment is het festival ├ęcht onderweg. Via Ali B en The Sheer, belandt de massa uiteindelijk in een fikse bui met afsluitende Utrecht-acts C-Mon & Kypski plus Nobody Beats The Drum. De volgende dag rept het Utrechts Nieuwsblad van 25.000 bezoekers gedurende de hele dag. Dat lijkt nog een voorzichtige schatting, gezien de continue drukte op het gehele terrein. Het is in ieder geval een groot compliment voor de organisatie van het festival.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht