3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten plus cd's voor VHS or BETA 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten plus cd's voor VHS or BETA

De nieuwste belofte?

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten plus cd's voor VHS or BETA

De nieuwste belofte?

VHS or Beta uit het Amerikaanse Louisville begon ooit als noiseband, maar kon geen weerstand bieden aan de lokroep van de funk. Zo kwam het dat VHS or Beta langzaam veranderde in een soort van alternatieve versie van Daft Punk. Woensdag 25 mei speelt de band in de Helling. 3VOOR12/Utrecht geeft kaartjes en cd's weg.

De nieuwste belofte?

VHS or Beta uit het Amerikaanse Louisville begon ooit als noiseband, maar kon geen weerstand bieden aan de lokroep van de funk. Zo kwam het dat VHS or Beta langzaam veranderde in een soort van alternatieve versie van Daft Punk. Maar ook echo's van Echo & the Bunnymen, The Cure en New Order klinken door in de muziek van het viertal. Eind maart verscheen het album 'Night On Fire', waarop VHS or Beta hun funky grooves van oude disco, new wave en Franse house weet te combineren met goed geschreven nummers. Dat klinkt allemaal heel veelbelovend. Of het ook inderdaad zo klinkt als de ingrediƫnten beloven, dat kun je zelf gaan bekijken. 3VOOR12/Utrecht geeft namelijk kaartjes weg voor het concert dat VHS or Beta dinsdag 24 mei geeft in De Helling. Wij beschikken over drie duo-tickets, plus het album 'Night on Fire'. Om kans te maken op deze prijs hoef je eigenlijk alleen het antwoord op de volgende vraag te sturen naar 3voor12@zomp.nl: - Hoe heten de leden van VHS or BETA?
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht