3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten voor het Uur U én Push the Buttons 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten voor het Uur U én Push the Buttons

3VOOR12/Utrecht helpt u een hele avond onder de pannen

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten voor het Uur U én Push the Buttons

3VOOR12/Utrecht helpt u een hele avond onder de pannen

Een Utrechts avondje, vrijdag 25 februari in Tivoli de Helling. Eerst is er de eerste halve finale in het Uur U. De nacht staat vervolgens in het teken van het Push the Buttons-project van het NPI. Twee Utrechtse acts aldaar: Moos en Geigercounting. 3VOOR12/Utrecht geeft kaarten weg voor deze avond, én cd's.

3VOOR12/Utrecht helpt u een hele avond onder de pannen

Een Utrechts avondje, vrijdag 25 februari in Tivoli de Helling. Eerst is er de eerste halve finale in het Uur U. De nacht staat vervolgens in het teken van het Push the Buttons-project van het NPI. Twee Utrechtse acts aldaar: Moos en Geigercounting. 3VOOR12/Utrecht geeft kaarten weg voor deze avond. Zoals gezegd: eerst de eerste van twee halve finales in het Uur U. Het kaf is van het koren gescheiden, tien bandjes gaan strijden om de eer. Vrijdag staan op het programma: 030 Domstad, Circle J., Refuse, Sunset Vertigo en Tuna. Voor elk wat wils, zo lijkt het, met hiphop, folkpunk, fusecore, postgrunge en funkpop. Jazeker, een hele mond vol, aan variatie geen gebrek. Voor wie tussen dit rijtje een frisse dance-act mist is er na afloop van het Uur U een speciale avond rond het Push the Buttons-project van het NPI. Een aantal maanden terug kwam de cd met diezelfde titel al uit: Veertien ontluikende dance talenten zijn op die compilatie bijeen gebracht, onder wie Utrechters Moos, Geigercounting en Nobody Beats the Drum. Die eerste twee staan, bijgestaan door electrogroep David Gilmour Girls, op het podium van de Helling. 3VOOR12/Utrecht heeft 3x2 kaartjes in de aanbieding, zowel voor het Uur U als voor Push the Buttons. Bovendien liggen voor de winnaars Push the Buttons-cdtjes klaar bij de kassa van de Helling. Om kans te maken hoef je eigenlijk alleen maar het antwoord op de volgende vraag te mailen naar 3VOOR12@zomp.nl: - Welke act wint het Uur U en waarom?
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht