3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten + shirts van Little Barrie 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten + shirts van Little Barrie

Bruisend jong bandje combineert sixties rock met soul

, Atze de Vrieze,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten + shirts van Little Barrie

Bruisend jong bandje combineert sixties rock met soul

Atze de Vrieze, ,

Volgende week zaterdag speelt de Britse band Little Barrie in de Helling. De groep verrastte een maandje terug met het frisse debuutalbum 'We Are Little Barrie'. Seventies rock meets psychedelic soul, wat willen we nog meer! 3VOOR12/Utrecht geeft kaartjes weg.

Bruisend jong bandje combineert sixties rock met soul

Vorige maand verscheen, vrijwel geruisloos, het eerste album van Little Barrie. Een jong Engels bandje. Frontman van de band is zanger/gitarist Barrie Cadogan, die al eens op tour was met Morissey. Ook oudgediende Edwyn Collins (bekend van zijn hit ‘A Girl Like You’) was gecharmeerd van Cadogan en zijn mannen. 23 woensdagmiddagen bracht de band door in zijn studio. Het resultaat: ‘We Are Little Barrie’. Nu komen er wekelijks hele busladingen Britse bandjes bij, maar Little Barrie valt op door een fris geluid: opgewekte sixties en seventies rock wordt gecombineerd met psychedelische soul, zonder daarbij al te veel blijheid te verspreiden. Uitschieter is single ‘Free Salute’, stiekem een van de leukste liedjes van het jaar tot nu toe. Zaterdag 16 april speelt Little Barrie in de Helling. 3VOOR12/Utrecht geeft kaartjes en shirts weg. Om kans te maken hoef je alleen maar het antwoord op de volgende vraag naar 3voor12@zomp te mailen: - Hoe heten de andere twee leden van Little Barrie?
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht