3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3 x 2 kaarten voor 5 jaar Suburban Records feest in Tivoli 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3 x 2 kaarten voor 5 jaar Suburban Records feest in Tivoli

Deze prijsvraag is alleen bedoeld voor serieuze rockers!

, Joost Koopman,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3 x 2 kaarten voor 5 jaar Suburban Records feest in Tivoli

Deze prijsvraag is alleen bedoeld voor serieuze rockers!

Joost Koopman, ,

Op woensdag 27 april geeft Suburban Records een feest om haar 5 jarig bestaan te vieren. Een indrukwekkende lijst Suburban-acts zal dit feest kracht bijzetten; Dicemen, Tacker, Hulk, El Guapo Stuntteam en Peter Pan Speedrock komen langs. 3VOOR12/Utrecht geeft kaartjes weg voor zowel het feest in Tivoli als de afterparty in Stairway to Heaven….. wat wil je nog meer?

Deze prijsvraag is alleen bedoeld voor serieuze rockers!

Bij sommige feestjes weet je van tevoren dat het een daverend succes zal gaan worden. Het feestje van Suburban Records op 27 april in Tivoli is er zo een. Het label bestaat 5 jaar en is zo verstandig geweest om Utrecht uit te kiezen als de stad om dit te vieren. 3VOOR12/Utrecht heeft de hand weten te leggen op 3 setjes kaarten en geeft deze weg. Suburban neemt een aantal van hun bands mee naar Utrecht en het mag gezegd worden, het zijn niet de minste: Dicemen uit Rotterdam, het Haagse Tacker, de Belgen van Hulk en El Guapo Stuntteam en last but certainly not least, Peter Pan Speedrock uit Eindhoven Rock City. Een fijne rock ’n roll mix, variërend van hard tot snoeihard, suizende oren lijken gegarandeerd! Na afloop wordt er nog een afterparty gehouden in Stairway to Heaven, waar volop kan worden nagenoten en waar shirts gesigneerd kunnen worden. En alsof er dan nog niet grof genoeg is gerockt, treden in het rockcafé nog de onlangs uit het speedrock-walhalla herrezen Spades op! 3VOOR12/Utrecht heeft 3x2 kaartjes in de aanbieding, zowel voor het feest als voor de afterparty. Om kans te maken hoef je alleen maar het antwoord op de volgende vra(a)g(en) te mailen naar 3VOOR12@zomp.nl: - Uit welke film komt de figuur El Guapo?
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht