Herfstige sfeer bij koptelefoonoptreden van Solo in Park Lepelenburg Herfstige sfeer bij koptelefoonoptreden van Solo in Park Lepelenburg

Een fotoverslag

, Jacinthe Versteeg,

Herfstige sfeer bij koptelefoonoptreden van Solo in Park Lepelenburg

Een fotoverslag

Jacinthe Versteeg, ,

Huis voor amateurkunst Zimihc organiseert al enige tijd de wekelijkse Lazy Sunday Afternoon, waar semi-akoustische bands en artiesten optreden in de muziektent in Park Lepelenburg. 12 september vond een extra lange editie plaats, met als hoogtepunt een koptelefoonoptreden van J.Perkin en Simon Gitsels, alias Solo.

Een fotoverslag

Huis voor amateurkunst Zimihc organiseert al enige tijd de wekelijkse Lazy Sunday Afternoon, waar semi-akoustische bands en artiesten optreden in de muziektent in Park Lepelenburg. 12 september vond een extra lange editie plaats, met als hoogtepunt het optreden van J.Perkin en Simon Gitsels, alias Solo. Solo speelde nummers van het album ‘Songs ’n Sounds’, waar de bezoekers met een koptelefoon naar konden beluisteren. Stille disco dus, maar dan zonder disco. En dat leverde op zijn minst een curieuze aanblik op, in het stadpark.

Het weer was goed, en in het park zaten en lagen behoorlijk wat mensen op het gras en de ligstoelen. Het optreden van Solo begon een uur later dan gepland, maar dat kon het zonnende publiek niet deren. Er was wel enige verwarring over de koptelefoons, deze moesten van tevoren gereserveerd worden. Via de flyers en op de site van het Zimihc was daar alleen niets over vermeld, waardoor een aantal mensen teleurgesteld moest worden. Gelukkig was –als je dus een koptelefoon te pakken kon krijgen- het uiteindelijke optreden het wachten waard, de melancholische nummers zorgden voor een herfstachtige sfeer op deze zondagnamiddag.

Aanstaande woensdag geeft Solo een koptelefoonoptreden in cd-winkel Plato, om 17:00.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht