3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten voor Jasper Steverlinck 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten voor Jasper Steverlinck

Ingetogen Belg te bewonderen in Tivoli De Helling

, Sven Schlijper,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 3x2 kaarten voor Jasper Steverlinck

Ingetogen Belg te bewonderen in Tivoli De Helling

Sven Schlijper, ,

Jasper Steverlinck, voorman van het Belgische Arid, bracht eerder dit jaar 'Songs of Innocence' uit. Een album vol ingetogen pareltjes. Volgende week vrijdag speelt Steverlinck in de Helling. 3VOOR12/Utrecht geeft kaarten weg voor dat concert!

Ingetogen Belg te bewonderen in Tivoli De Helling

Jasper Steverlinck, de voorman van de Belgische rockband Arid, bracht eerder dit jaar ‘Songs of Innocence’ uit. Een solo-album van een knappe krullenbol die menig meisjeshart sneller doet kloppen. Een plaat ook vol ingetogen pareltjes; allemaal covers. ‘Songs of Innocence’ is een verrassend en compleet album, zonder één Buckley track. Steverlinck is er niet de man naar om dit soort pracht voor zijn eigen studio te bewaren. En dus toog de zoetgevooisde Vlaming de wijde wereld in. Op Rock Werchter wachtte hem een overvolle Marquee-tent. De tournee gaat gestaag verder, kalmpjes aan. Dwars door België, met in Nederland alleen Tivoli De Helling en later nog Crossing Border. Wie geen zin heeft om voor de Haagse zaal te gaan zitten, omdat die anders wel eens vol zou kunnen blijken, ligt er dus een prachtkans in Utrecht. Een klassemuzikant die voor de afwisseling eens niet komt uit de eclectische Antwerpse school rond dEUS en Zita Swoon, maar uit het Gent van Herman Brusselmans; maar dan zachtaardig, poëtisch en lieflijk: Jasper Steverlinck ten voeten uit. Niet te missen dus! Enthousiast? Helemaal idolaat? Kaarten winnen? Stuur dan het antwoord op de volgende vraag uiterlijk woensdag 15 september naar 3voor12@zomp.nl, en wie weet mag jij met vriend of vriendin Jasper in het echt gaan bewonderen. Op ‘Songs of Innocence’ staat een cover van Bowie’s ‘Life on Mars’. Steverlinck en een piano, meer is er niet voor nodig. Toch werd dit nummer in een andere versie een vette hit in België. Toen liet Steverlinck zich begeleiden door een koor. Een groep zangers die de popmuziek wel vaker verrast heeft met een onalledaagse uitvoering. Ook al eens op Rock Werchter. Welk koor bedoelen we hier? Jasper Steverlinck, Te zien: vrijdag 17 september, Tivoli Helling.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht