3voor12 Rotterdam

Netwerkborrel bij eerste Club 3voor12 Rotterdam

Aanstaande vrijdag tussen 20:00 - 21:00 uur in Eurotrash United

Al een tijdje speelt de gedachte dat er een plek mist waar je kan samen komen met liefhebbers van muziek om elkaar beter te leren kennen. Daarom heeft onze hoofdredacteur de stoute schoenen aangetrokken en het gevraagd. Na een overdonderende reactie hierop is besloten om het zelf op te zetten. Aanstaande vrijdag is er voorafgaand aan de eerste Club 3voor12 Rotterdam de mogelijkheid om te netwerken. In Eurotrash United. Vlakbij Rotterdam CS!

Zoals 3voor12 Rotterdam hoofdredacteur Thomas het zegt:

'Ik mis soms wel een plek om samen te komen met mensen die bezig zijn met muziek in Rotterdam en regio. Er gebeurd veel, tegelijk. Het lijkt me fijn om mensen beter te leren kennen. Zeker op een moment dat er voor geschikt is. Misschien zoek je nog een muzikant voor je band, misschien wil je weten wie waar achter zit. Misschien wil je weten wie er achter 3voor12 Rotterdam zitten.'

Kom vrijdag 8 december tussen 20:00 - 21:00 uur naar Eurotrash United voor de Netwerkborel bij de eerst Club 3voor12 Rotterdam! Daarna begint de Club avond en kan je ons natuurlijk ook proberen te spreken, maar we willen ook genieten van de muziek!

Vanaf 21:00 uur spelen Raise The Ace, MacSwordfish en Golden Caves op de eerste Club 3voor12 Rotterdam!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12