3voor12 Rotterdam

Muziekpodium Rotonde in Berkel en Rodenrijs stopt

De stichting achter het muziekpodium heeft geen nieuwe bestuursleden kunnen vinden

De stichting achter Muziekpodium Rotonde in Berkel en Rodenrijs houdt op te bestaan. Het bestuur heeft geen nieuwe bestuursleden kunnen vinden die de activiteiten nieuw leven in kunnen blazen. 

”Rotonde heeft voor heel veel oudere jongeren een bijzondere betekenis. Veel inwoners hebben waarschijnlijk heel goede herinneringen aan de Rotonde, waar ze kennis maakten met live muziek en optredens van bands en waar vriendschappen ontstonden”, zegt wethouder Ankie van Tatenhove van gemeente Lansingerland terug.

De drukte bij het muziekpodium was over na de beginjaren. Het bestuur ziet geen mogelijkheden om nieuwe evenementen te organiseren. Het bestuur: 'Tot onze spijt zijn we tot deze keuze gekomen. Afgelopen jaren zagen we het ledenaantal teruglopen en werd het steeds moeilijker om het aantal vrijwilligers op niveau te houden. We gaan in overleg met de leden hoe we dit tijdperk goed kunnen afsluiten. Het bestuur wil graag iedereen bedanken die zich heeft ingezet in de Rotonde en ook de gemeente bedanken voor de steun en hulp.' 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12