The Slow Show bij Re:VERSION The Slow Show bij Re:VERSION

A-typische pop uit Manchester

, Tekst: Redactie 3voor12 Zuid-Holland

The Slow Show bij Re:VERSION

A-typische pop uit Manchester

Tekst: Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Om lokale, nationale en internationale artiesten een platform te geven, geeft het Rotterdamse initiatief Re:VERSION hen de kans om één of meerdere nummers akoestisch op te nemen. Alle optredens worden live op beeld gezet, in een volledige opname. Deze maand levert dat een intieme sessie met het Britse The Slow Show op.

Tijdens de dakdagen in Rotterdam nam Re:VERSION een nieuwe muzikale sessie op met het melancholische The Slow Show uit Manchester. Vanwege de vele bezoekers op het dak van het witte huis werd de sessie verplaatst naar het terras, met uitzicht op de prachtige oude haven van Rotterdam. Later die avond speelden de heren tijdens een uitverkochte editie van PopUp 010 (i.s.m. de Rotterdamse Dakendagen)

Voor het online medium nam The Slow Show 'Lucky Me, Lucky You' en 'God Only Knows' akoestisch op. De nummers komen van het debuutalbum White Water. "Een titel met een dubbele betekenis," aldus gitarist Joel, "de sound en klank van White Water gaf ons een goed gevoel, de titel is zowel turbulent als briljant, het past perfect bij de sound van het gehele album."

Eurosonic opende afgelopen jaar voor The Slow Show vele deuren in Nederland. Maar ook in de rest van Europa doet de band het goed. De gehele zomer zit vol met festivals in binnen- en buitenland. Ook dit najaar zitten de mannen niet stil, de band komt in november met gloednieuw materiaal en een bijhorende Europese tour. Wil jij deze zomer The Slow Show nog live zien? Dat kan, buiten de provincie! 5 september staan de mannen in Maastricht op het Bruis Festival en 7 september in het Zonnehuis in Amsterdam.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam