Weekoverzicht (week 18)

Nieuwe track Ronnie Flex, UB40 in Bibelot, 3 jaar Perron en meer!

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het weer voor jullie op een rijtje gezet. Zo waren wij bij UB40 in Bibelot, feestten we mee op Oranjebitter, bestond Perron drie jaar en brachten zowel Ronnie Flex als Queen Victoria and the Free Radicals nieuwe nummers uit.

Oranjebitter

Toen wij vernamen dat Oranjebitter nu ook op de vooravond van Koningsdag los gaat, wisten wij natuurlijk dat we erbij moesten zijn! En de foto's laten zien dat het een mooi feestje was.

Nieuwe track Ronnie Flex

De kleine maar o zo succesvolle rapper – vooral bij kleine meisjes, dat dan weer wel - Ronnie Flex bracht afgelopen week een nieuwe track uit: Pocahontas. Voor degenen die de Ronnie Flex app hebben gedownload, is de clip al bijna oud. Behalve pre-releases, kun je met deze app ook bepalen met wie deze populaire Capellenaar het bed deelt. Check hieronder zijn nieuwe track.

UB40

Ze zijn heel succesvol geweest maar ook hard gevallen: UB40. Toch krijgt deze reggaeband het nog voor elkaar 2 avonden in het Bibelot uit te verkopen. Wij waren erbij en deden verslag.

Popronde

Goed nieuws! Een groot aantal talenten uit de regio hebben het tot de line-up van het grootste landelijke rondreizende muziekfestival geschopt: de Popronde. Denk aan namen als Brandwerk, The Sweet Release of Death, De Nuance & The Afterveins. Check alle namen hier.

Drie jaar Perron

Op 3 mei bestond Cultuurpodium Perron drie jaar! Een hele prestatie voor een tijdelijk podium. Dit werd uiteraard gevierd met veel muzikaal geweld in de Maassilo.

Queen Victoria and the Free Radicals

De Dordtse ska-punkformatie Queen Victoria and the Free Radicals heeft onlangs twee nummers opgenomen en knalde deze afgelopen weekend online. Daarnaast zijn de nummers Lesser Than Sign3 en het hieronder te bekijken Wake Up Call gratis te downloaden.