Weekoverzicht (week 9) Weekoverzicht (week 9)

Albumpresentatie Mark Bogert, Baroeg Open Air en Motel Motel Mozaique

, Redactie 3voor12 zuid holland

Weekoverzicht (week 9)

Albumpresentatie Mark Bogert, Baroeg Open Air en Motel Motel Mozaique

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het voor jullie op een rijtje gezet. Zo presenteerde zowel Mark Bogert als Ming's Pretty Heroes een nieuw album en kwam Motel Mozaique met nieuwe namen.

Scumbash

Officieel hoort dit artikel thuis in het vorige weekoverzicht, waar het ook staat, maar omdat dit artikel het best gelezen artikel van alle lokale 3voor12 sites (!!) is geworden, komt ‘ie hier gewoon nog een keer.

Eendrachtfestival

Donderdag 27 februari had 3voor12 zuid-holland zijn eigen podium op het Eendrachtfestival! Onder andere Garlic Music, Slick and the Suits en ThinPillow speelde in het Cafe de Zondebok & ’t ZwarteSchaap, dat geheel in handen was van ons. Was jij erbij?

Off the Map Podia

3voor12 landelijk presenteerde 10 ‘Off the Map Podia’ en uiteraard stond in dat mooie overzicht een poppodia uit Rotterdam. Roodkapje wordt een populaire ontoetingsplek voor liefhebbers van obscure eigenzinnigheid genoemd. Check hier wat het artikel nog meer vertelt over dit ‘off the map podium’ in Rotterdam Noord.

Motel Mozaique

Het Rotterdamse festival Motel Mozaïque kwam naar buiten met nieuwe namen! De Amerikaanse hippie Jonathan Wilson, de Franse formatie Aufgang, de Nederlands producer Jameszoo, de oprichter van The Black Heart Procession Pall Jenkins, de Britse rockband Syd Arthur en de Griekse producer Larry Gus prijken vanaf nu op de line-up. Ook kondigde het festival aan op 27 juni EELS, oftewel Mark Oliver Everett, in de Doelen te presenteren.

Albumpresenatie Ming's Pretty Heroes en Mark Bogert

Zowel Ming's Pretty Heroes als Mark Bogert presenteerden een nieuw album.

Baroeg Open Air

Oja, en Baroeg Open Air is sinds vorige week op zoek naar nieuw talent! 6 bands maken kans op een podiumplek op 20 september. Geef je band voor 15 april op door een MP3 te sturen naar battle4boa@baroeg.nl en misschien zien we je daar!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam