Weekoverzicht (week 22)

Met Popup010, Noizboiz, Tori Amos en meer

Redactie 3voor12 zuid holland ,

Wat gebeurde er afgelopen week zoal in de regio? We hebben het weer voor jullie op een rijtje gezet. Met deze week: een nieuwe editie van Popup010, dit keer op verschillende locaties, en nieuwe Noizboiz-mixtape, nieuwe feestjes en recensies van Wolf in Loveland, Tori Amos en together Pangea.

PopUp 010

 Galmende kalmte verspreidt zich tijdens de vierde editie van Popup010. Vooral Douglas Dare en Black Oak ontnemen het publiek de adem en benutten de prachtige akoestiek van de Doopsgezinde Kerk en City Kerk Het Steiger. We schreven een uitgebreide review.

Noizboiz brengt nieuwe 'Zware Basses Zware Beats' uit

Noizboiz bracht afgelopen week de opvolger uit van 'Zware Basses Zware Beats' uit 2010, wederom als mixtape. Onder anderen Maximilli, Ronnie Flex, Akwas, Leeroy en Boaz v/d Beatz werkten mee. De volledige mixtape is hieronder te beluisteren of te downloaden via iTunes.

Reviews van Tori Amos, together Pangea en Wolf in Loveland

We waren deze week ook nog bij de wereldberoemde Tori Amos in De Doelen, de Rotterdammers van Wolf in Loveland in het Doelencafé en garagepunk-sensatie together Pangea in Rotown.

Nieuwe feestjes

Twee aankondigingen voor bijzondere, nieuwe feestjes: op 7 juni is er in Roodkapje een heuse Grime Rave: SKANK, georganiseerd door Progressive Intelligence Records. Op de eerste editie staan Brutuzz, JLSXND7RS en de Rotterdamse acts Creative en Sun O.D. op het affiche. Twee dagen eerder is Beats & Bites in RAAF. Bombyx uit Rotterdam-Zuid komt optreden, en voor 6 euro krijg je een drankje en een maaltijd, gemaakt door vrijwilligers van Samenlevingswerk.