Goed nieuws: Na het openen van de oefenruimtes afgelopen maandag start de Popcentrale als één van de eerste podia nu ook het concertprogramma weer op met een aantal intieme optredens.

Maar wel voorzichtig

Om aan de richtlijnen te voldoen zorgt de Popcentrale dat er per concert twee tot drie tijdvakken van 30 tot 40 minuten worden ingepland. Daarbij mogen maximaal 16 personen per tijdvak aanwezig zijn. De bezoekers kunnen hierdoor op veilige afstand zittend het concert beleven.

Stone Golem, Vera Baldé en The Empyrean

Het eerste concert staat gepland op zaterdag 27 juni door spacerockband Stone Golem. Het publiek kan kiezen tussen een volledig versterkte set en een akoestische set.
Verder op het programma staan zaterdag 4 juli de indiepopzangeres Vera Baldé,  en voor zaterdag 18 juli is hardrockband The Empyrean bevestigd. Binnenkort volgt er meer in de programmering, meldt de Popcentrale.

Tickets

Wie tickets wil moet er snel bijzijn, want de plaatsen zijn beperkt. Kaartjes zijn € 5,00 (excl. servicekosten) en alleen online te koop via www.popcentrale.nl/programma. De kaarten gaan op 12 juni 10:00 uur in de verkoop.