Om ons bestaan te vieren organiseren we in samenwerking met de Popcentrale en Bibelot een groot feest! En niet zomaar een feest; we hebben alles uit de kast getrokken voor een monumentale avond op vrijdag 8 maart.

Welke Dordtse artiesten móét je gehoord en gezien hebben? Check ze in ieder geval tijdens deze eerste editie van Club 3voor12 Dordrecht.

Met trots hebben wij in samenwerking met Bibelot en de Popcentrale een uitgebreide avond georganiseerd. Zo begint het met een borrel, treden er vier dikke acts op en is er, als kers op de taart, ook nog eens een afterparty in Brandstof.

Laat ons weten of je komt via het Facebook-evenement en lees hieronder wat je te wachten staat.

We nemen het programma even met je door...

Muzikantenborrel in Brandstof

Voor iedereen die actief is in de muziekscene van Dordrecht hebben we een borrel georganiseerd in Brandstof. Dit is verder niet heel plechtig, maar wel een goede manier om even bij te kletsen. 

Acts in de Popcentrale

Rempejek

Afgelopen jaar is een goed jaar geweest voor Rempejek. Ze brachten een album uit en speelden ongeveer duizend keer in Café de Vrijheid.

Speciaal voor Club 3voor12 Dordrecht spelen ze een kleine set om de avond lekker rustig in te luiden.

HERE TODAY

Catchy riffjes en rauwe gitaren.
De band is as we speak bezig met nieuw materiaal en zullen daar op 8 maart ook iets van laten horen.

Het Gezelschap

Jordy van De Likt, Diggy Rast (Brandwerk) en Nachtburgemeester Juno hebben hun krachten gebundeld en dat werpt vruchten af. Nog niet zo heel lang geleden hebben ze op Eurosonic Noorderslag gespeeld en binnenkort staan ze gewoon weer hier op de planken!

Deon Custom

De Dordtse artiest met de meeste streams is niet Nielson, of Merol, nee het is Deon Custom! De tracks van de producer zijn overal ontzettend veel beluisterd en is onder andere bij Monstercat getekend. Hij maakt en draait vooral Future Bass en als je hem hoort snap je precies wat dat is.

Nachtprogramma in Brandstof

High Soundsystem

In Brandstof gaan we gewoon nog even door met het nachtprogramma. We kunnen dansen op de house, tech-house, techno en meer van High Soundsystem. Je kunt het duo misschien kennen van hun sets op Het Monument Festival, Now & Wow, Maassilo of Toffler.

Turntable For Two

Nog meer tech-house, maar nu van een ander duo. Deze dj’s leerden elkaar kennen toen ze allebei in Dordrecht moesten draaien en besloten de turntables met elkaar te gaan delen. Vandaar die naam dus.

Roel Kant

Om de avond nog fijntjes een hele andere kant op te slingeren, sluit Roel Kant de avond af. Hij draait het liefst tracks met een jaren ’90-sausje, groovy disco en Miami Vice-achtige Italo Disco. Volgens Bibelot is hij een lokaal dj talent, dus zeg al je plannen voor zaterdag maar af!

Hoe laat? Waar?

20:00 - 21:00 uur: Muzikantenborrel in Brandstof
21:00 - 00:00 uur: Live muziek in de Popcentrale
00:00 - 04:00 uur: Nachtprogramma in Brandstof

Entree: gratis
Deur open: 20:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Club 3voor12 Dordrecht is een samenwerking tussen 3voor12 Dordrecht, Bibelot, Popcentrale en High Soundsystem.