Van 12 t/m 14 juli is het weer zover: Big Rivers 2019! De eerste reeks namen is bekend gemaakt, en dat zijn zeker niet de minste:

Naast The Voice Of Holland-winnares Maan, de Dordtse zangeres Noble en ouwe rotten in het vak The Kik kunnen we dit jaar ook gaan kijken naar Anemone, Hausmagger, Pert Near Sandstone, De Bommelband, Zuco103, The Ultraverse, Vokatus… Moeten we nog even doorgaan? Ja? Oké dan: Skeftum, Evil Empire Orchestra, River Zydeco Band, Scotch, Stadt, Montis, Goudsmit & Directie, Joris Linssen & Caramba, Drums United & Artvark… En dit zijn nog maar de eerste namen!

Voor de tribute-liefhebbers is er ook flink wat nieuws: Tim Akkerman (ex-frontman van Di-rect) brengt met ‘Tim Akkerman Sings The Boss’ een ode aan zijn held Bruce Springsteen. The Bits doen een Beatles-tribute, en er is een Blues Brothers-tribute door Reverend Bart. Leif de Leeuw verzorgt dit jaar een tribute aan The Allman Brothers. Het aMeeZing-koor zal er ook weer zijn, binnenkort kun je je daarvoor inschrijven. Ook kun je Big Rivers financieel steunen via www.bigrivers.nl, en daarmee mooie prijzen winnen. 

De rest van de artiesten wordt binnenkort bekend gemaakt, het belooft in elk geval weer een mooie editie te worden dit jaar!