I Against I is terug! De legendarische Dordtse punkrockers zijn na negen jaar terug met een nieuw album. Kunnen we weer trots zijn op de Dordtse punkscene, of zijn ze toch wel erg oud geworden?

Here Today

De Dordtse band is gevraagd het voorprogramma te verzorgen. Deze jonge gasten zorgen voor een goed contrast met de oude mannen van I Against I, ook op muzikaal gebied. De nummers gaan alle kanten op, soms is het hard, andere nummers zijn heel melodisch. Toch hoor je waar ze vandaan komen, want je hoort zeker ook invloeden van punkbands uit de jaren '90.

I Against I

I Against I bewijst dat ze nog lang niet te oud zijn, gezien het feest dat ze ervan maken. Op het podium staan ook een hoop gastartiesten, die als een soort carousel afwisselen van elkaar.

Ondanks dat ze al een hele tijd uit de running zijn geweest, hebben ze echt een show neergezet. Ze spelen hun oude en natuurlijk hun nieuwe nummers en zelfs een cover van Bad Religion. Wat je tegenwoordig niet zo vaak hoort bij bands die na lange tijd terug zijn, is dat ze hun eigen sound hebben behouden. Dat is bij I Against I dus anders, zij klinken nog even goed als vroeger. Sterker nog, ze zijn beter teruggekomen.