Het gratis Eendracht Festival vindt plaats rondom het Eendrachtsplein van Kabouter Buttplug. Het showcase festival voor Rotterdamse talent biedt dit jaar 17 podia, 20 hosts en 120 muzikanten een onderdak. In allerlei stijlen. Van elektronische muziek tot wereldmuziek en van hiphop tot singer/songwriter, pop, rock, punk en metal. Zoals ieder jaar op de derde donderdag van juli.
Hierbij tips voor Worm Foyer (Host: Hiphop In Je Smoel), Black Widow (Host: Fanatics), Kraftbar (Host: The Seed),Kaapse Maria (Host: Rewriters)

Worm Foyer (Host: Hiphop In Je Smoel) - Tip: Gelukzoekers

Black Widow (Host: Fanatics) - Tip: De Alchemist

The Seed (Host: Kraftbar) - Tip: Yes Miss No Miss

Kaapse Maria (Host: Rewriters) - Tip: Franky Sticks

Cobra Unit - Worm Foyer - 21:00 uur

Bizzy Blaze - Worm Foyer - 22:00 uur

G-No - Worm Foyer - 22:30 uur

Naily - Worm Foyer - 23:00 uur

Open Mic sessie - Black Widow - 17:00 uur

Tim Dreamex - Black Widow - 18:30 uur

Pencil27 - Black Widow - 19:20 uur

Devon - Black Widow - 20:10 uur

Smokey - Black Widow - 20:30 uur

Cheflano - Black Widow - 21:00 uur

La Femille - Bar3 - 21:25 uur

DJ Taluco - Black Widow - 21:45 uur

Kaapse-Maria (Host: Rewriters010)

Rotterdam heeft een gigantische hoeveelheid indrukwekkende street art, die in de wandelroute van Rewriters010 uitgebreid te bewonderen is. De hoofdroute start bij het Centraal Station van Rotterdam en leidt je vervolgens door het centrum van onze prachtige havenstad. Je komt daarbij op verschillende plekken en gaat de diverse gezichten van Rotterdam zien. Voor Rewriters010 worden er muurschilderingen geschilderd door verschillende, lokale kunstenaars. Zij vertegenwoordigen allemaal een eigen unieke stijl waardoor ieder werk bijzonder is. Naast nieuw werk worden bestaande werken ook meegenomen in de route, waardoor deze zich constant blijft ontwikkelen. De route staat dus open voor alles waarin Rotterdam en streetart samenkomt, om die vervolgens aan de bezoeker te laten zien.

Programma Rewriters:
Dagmar Derksen | Franky Sticks | Howlin’ Quin de Vreede | Kid Kura | Naamlooozz | Riqetiq | Thijs Lansbergen

Meer informatie: http://eendrachtfestival.nl/host/rewriters/