Veiling oefenruimte-apparatuur Deventer Popcollectief

Tijdens Plugjam in Burgerweeshuis

Floor Savelkoel ,

De apparatuur in de oefenruimtes van het Deventer Popcollectief is vervangen. De oude apparatuur wordt deze zondag geveild, tijdens de Plugjam in het Burgerweeshuis. Je mag zelf ook muziekspullen aandragen om te veilen.

Tijdens Plugjam in Burgerweeshuis

De Stichting Deventer Popcollectief biedt al jarenlang faciliteiten aan amateurpopmuzikanten om tegen een geringe vergoeding te oefenen. In drie professioneel uitgeruste oefenruimtes kun je direct beginnen met spelen. Sinds enkele weken zijn de oude versterkers in de oefenruimtes vervangen door nieuwe. Dit was mogelijk dankzij een subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds en een eigen investering van de Stichting Deventer Popcollectief. Alles werkt nu weer optimaal en klinkt goed, zoals het hoort.

Hoewel ze afgeschreven en intensief gebruikt zijn, denkt het Deventer Popcollectief dat voor menig muzikant de oude versterkers toch nog waarde kunnen hebben. Daarom worden ze geveild op een open veiling tijdens de Plugjam-avond op zondag 14 juni. Een unieke kans om voor weinig een versterker of zanginstallatie te kopen. Ook als je zelf muziekspullen wilt laten veilen, kun je dat op deze avond laten doen.

De veiling zal zondagavond 14 juni in de zaal van het Burgerweeshuis plaatsvinden. Tussen 20.00 uur en 21.30 uur is er de mogelijkheid om de spullen te proberen of te beluisteren. De veiling start om 21.30 uur.