Drie op een rij (23)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Tim Knol
Onder het motto: 'Wat goed is, komt snel' is de bekendheid van Tim Knol het afgelopen jaar als een komeet omhoog geschoten. De nog maar 20-jarige singer/songwriter uit Hoorn levert dan ook met zijn titelloze debuutalbum gelijk, één van de eerste juweeltjes van dit jaar af.
De Kade
Zuiddijk 9-11, Zaandam
Vrijdag 1 oktober
21.00 uur
Toegang: €12,50


DOG
Alles moet kloppen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Rockmuziek moet ergens over gaan. Zonder gewauwel. En opwinden! Alleen als het jeukt, is het goed. De muzikanten van het in Hoorn in 2010 opgerichte DOG leggen de lat voor zichzelf hoog. En sparen kosten noch moeite om hun ambitie te verwezenlijken.
Hun muziek is puur DOG! Uitgevoerd op state of the art instrumenten en apparatuur. Het moet niet alleen jeuken, maar ook knallen. Keihard in je gezicht!
Café Swaf
Kerkstraat 3, Hoorn
Vrijdag 1 oktober
22.00 uur
Toegang: gratis


I Kissed Charles
Talentvolle middelbare scholieren die de gevestigde poporde wakker gaat schudden. Begin 2009 mocht I Kissed Charles de schoolaula verwisselen voor een podium op Noorderslag, nu is hun debuut uit via het toonaangevende Excelsior. Charlot Henzen strooit vanachter haar toetsen een aantal pakkende indiepopsongs vol peptalk over haar leeftijdgenoten uit. De productie van Rutger Hoedemakers (samplekoning in About en Voicst) is heerlijk fris!
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Zondag 3 oktober
14.15 uur
Toegang: gratis