Drie op een rij (22)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Urban Junior
Urban Junior is een one man band die muziek maakt met gebruik van drumstel, gitaar en synthesizer. Hoe eenzijdig dat ook mag klinken, des te diverser blijkt de muziek. De nummers op het laatste album ‘Two Headed Demon’ variëren van overstuurde electropunk tot ontplofte bluesrock en razende rock ’n roll.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Donderdag 23 september
22.30 uur
Toegang: gratis


Noblesse
In de show ‘We Are Not Humanity’ wordt live muziek van de indie-rockband Noblesse gecombineerd met explosieve hedendaagse dans, theater en videoprojecties. Het publiek verzamelt zich rond het midden van de zaal, waar muziek en de beweging van vijf dansers in elkaar smelten tot een krachtige, maar intieme ervaring voor de zintuigen. De choreografie voor deze bijzondere show is in handen van de zanger en gitarist van Noblesse zelf: Amos Ben-Tal, die tot voor kort zelf een professionele danser was.
Theater de Verbeelding
Purmersteenweg 17-19, Purmerend
Vrijdag 24 september
20.30 uur
€ 9,-


The Hype
The Hype is een jonge, door de muziek uit de jaren 60 beïnvloede popgroep uit Haarlem, die liedjes schrijft in de geest van John en Paul. Met hun energieke liveshows won het vijftal de afgelopen jaren niet alleen verschillende prijzen als de Rob Acda Award en de InHolland Popprijs. Ook bombardeerde 3FM ze tot Serious Talent, speelden ze verschillende supports voor bands als The Wombats, The Zombies en Moke en zijn ze tot op de dag van vandaag de meest geboekte Popronde band ooit. Na jaren van liedjes schrijven, opnemen, schrappen en selecteren staat de groep op het punt hun langverwachte debuutalbum uit te brengen.
JC De Tram
Gooierserf 124, Huizen
Vrijdag 24 september
21.00 uur
Toegang: € 7,50