Drie op een rij (21)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Coco Bongo & The Bonfire Ranch of Love
De beroemdste band uit Schagen treedt op in het vertrouwde swingcafé. Coco Bongo & The Bonfire Ranch of Love is niet snel in een hokje te plaatsen. Een mengeling van pop, rock en funk, de nodige dosis humor en ruimte voor verkleedpartijen maken dit tot een ideale muziekavond!
Swingcafé 't Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 18 september
22.00 uur
Toegang: gratis


ZOOOM! ft. All Star Fresh
Een dynamische band, die je op energieke wijze meeneemt door de tijd: van de grootste dance classics tot de beste hedendaagse muziek. Stil blijven staan is geen optie! Nummers van Evelyn King, Shalamar, van Michael Jackson tot Lola's theme, maar ook Rihanna en Neyo.
Jongerencentrum BukBuk
Pastoor van Muijenweg 12, Heiloo
Zondag 19 september
15.00 uur
Toegang: gratis


Ruben Hoeke Band
Rhythm en blues van de hoogste plank. Ruben Hoeke geldt als één van de beste gitaristen van Nederland. Met diverse onderscheidingen en een eigen signature gitaar en speakerkabinet kan hij dit inmiddels vet onderstrepen. Met zijn eerste plaat ‘Sugar’ boekt Ruben veel succes. Op de plaat zijn ook bijdrages van niemand minder dan Jan Akkerman, Tineke Schoemaker en The Lau te horen.
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Zondag 19 september
20.00 uur
Toegang: € 10,-