Drie op een rij (20)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Legio Regio
Victorie haalt de beste bands uit de regio naar je toe met Legio Regio. Deze editie: Zaphod, R.A.M. en News From The Mountains. Zaphod is een band met verschillende muzikale invloeden als drum 'n bass, jungle, dub, reggae, bigbeat, electro en pop. R.A.M. is een nieuwe band/ act die bestaat uit Rene Lenting en Raymond Dreesen. Victorie heeft de primeur, want dit is de eerste show die ze in deze formatie doen! Trashy industrial rock met een breakbeat ondergrond. News From The Mountains speelt een combinatie van dance, electro en rock.
Podium Victorie
Breedstraat 33, Alkmaar
Vrijdag 10 september
21.30 uur
Toegang: € 3,-


Garcia Goodbye
Belgisch. Nieuw. Nooit deelgenomen aan Humo's Rock Rally. Geen bekende producer achter de knoppen en nooit een grote bek opgezet. En toch: een platendeal versieren, een wereldwijd publishingcontract in de wacht slepen, een debuutplaat die in de Benelux al in de winkels ligt en een eerste single met airplay.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 10 september
22.30 uur
Toegang: gratis


Duycker Buyten

Met nog enkele maanden te gaan tot aan de officiële opening van podium Duycker, laat de organisatie alvast een voorproefje zien van de programmering in Duycker. Naast grote namen als Alphabeat en afsluiter C-mon & Kypski op het hoofdpodium is er een vol programma. Zo vindt de finale van de popprijs HLMRmeer plaats met Isfere en Ravolva. De Artquake Talent Factory heeft een eigen podium met veel ruimte voor talent uit de regio Haarlemmermeer. De liefhebbers van spannende popmuziek komen aan hun trekken, maar ook voor de talentscouts, kunstliefhebbers, bierdrinkers en shoppers biedt Duycker Buyten voldoende.
Duycker
Raadhuisplein Hoofddorp
Zaterdag 11 september
14.00 uur
Toegang: gratis