Drie op een rij (19)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Elliot Brood
Elliot Brood is een band met een heel eigenzinnig soms zelfs mysterieus geluid dat bij vlagen diep graaft in de Amerikaanse roots traditie. Opzwepende “death country”, zoals ze het zelf noemen. Bluegrass, blues, folk en ook country zijn genres die allemaal van invloed lijken te zijn op Elliott Brood.
Het Huis Verloren
Kerkstraat 10, Hoorn
Vrijdag 3 september
20.45 uur
Toegang: € 15,-


Last Minute Summer Event

Dj’s, bands en urban acts op dit gratis festival in Den Helder. Een kleine Lowlands in de Kop van Noord-Holland, zeg maar. Met bands als Pulverised en Mr. Slammer.
Evenemententerrein Quelderduyn
Schootenweg 2, Den Helder
Zaterdag 4 september
12.00 uur
Toegang: gratis
www.lmse.nl


Square Attic & The Holy Grey
Twee talentvolle en opkomende rockbands in één van de fijnste cafés van Schagen. Square Attic maakt melodieuze rock en The Holy Grey speelt meer alternatieve rock. Komt dat zien!
Swingcafé 't Noord
Markt 1, Schagen
Zaterdag 4 september
22.00 uur
Toegang: gratis