Drie op een rij (25)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. 3VOOR12/Noord-Holland is je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

Ravolva
De Haarlemse rockband Ravolva presenteert vanavond de nieuwe cd ‘Light Up The Night’. Dit wordt de opvolger van de in 2008 uitgekomen EP ‘Meconium’. De Rob Acda Award finalisten doen dat uiteraard niet alleen, maar krijgen support van We Cook With Fire.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 15 oktober
20.30 uur
Toegang: € 7,50


Giovanca
Ze begon in achtergrondkoortjes van Izaline Calister, Relax en Wouter Hamel. Niet toevallig bezit haar muziek dan ook drie lagen: een Zuid-Amerikaanse, één met Motown en soul en een derde met pop en hiphop.
Podium de Vorstin
Koninginneweg 44, Hilversum
Vrijdag 15 oktober
21.30 uur
Toegang: € 13,-


Michael Peet
Peet staat garant voor een sfeervolle middag funk en R&B, gemixt met de blues en rock invloeden van zijn bandleden. Funkadelic meets D’Angelo meets Herbie Hancock.
Waerdse Tempel
Strand van Luna 1, Heerhugowaard
Zondag 17 oktober
15.00 uur
Toegang: gratis