Drie op een rij (28)

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Tekst: redactie Plug Out ,

3VOOR12/Noord-Holland verzorgt in samenwerking met Plug Out jouw wekelijkse concertagenda. Elke donderdag vind je op deze plek drie evenementen die komend weekeinde in onze regio plaatsvinden. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor.

De wekelijkse concertagenda verzorgd door Plug Out

Nog geen plannen voor het weekeinde? Geen probleem. Vanaf heden zijn we je van dienst met een wekelijkse concertagenda. Elke donderdag tippen wij drie evenementen in onze eigen regio die wij de moeite waard achten. Veelal met een extra Noord-Hollands tintje, want de lokale artiesten hebben bij ons immers altijd een streepje voor. De selectie wordt verzorgd door onze collega's van jongerenwebsite Plug Out. Kijk voor meer uitgaanstips op www.plugout.nl.

The Bouncers (support: Palalalaka)
The Bouncers zijn ooit begonnen als feest/skaband in navolging van de Britse 80’s skagolf. De liedjes van The Bouncers laten zich het best omschrijven als een verhaaltje waarin je door zanger Leonard Domhof wordt meegenomen. Ze kunnen over de liefde, de actualiteit, nare televisiereclames maar ook over skanken of bouncen gaan.
Patronaat
Zijlsingel 2, Haarlem
Vrijdag 5 november
20.30 uur
Toegang: € 9,-Engel + Band (support: The Riffers & DeFact)
De productieve rapper Engel heeft in de afgelopen tien jaar verschillende albums uitgebracht en blijft zich ontwikkelen op muzikaal gebied. De videoclips Sorry (ft. DiggyDex) en Kleine Jongen (ft. DiggyDex, Jiggy Dje & Def P) waren regelmatig op TMF te zien, net als zijn nieuwe single Dagdromer met de Hoornse zanger Tim Knol.
Manifesto Pop- en Cultuurcentrum
Holenweg 14C, Hoorn
Zaterdag 6 november
21.00 uur
Toegang: € 7,-LP Café
Haal je platen uit de kast want deze zondagmiddag kan er weer naar hartenlust geluisterd worden naar uw favoriete, al dan niet geliefde LP's en bijzondere singer/songwriters. Deze keer met de Britse singer-songwriter Stead en de in Amsterdam woonachtige Ier Eoghan O Sullivan.
Pop- & Dancepodium De Kade
Zuiddijk 9 -11, Zaandam
Zondag 7 november
16.00 uur
Toegang: Gratis